Extraavisen.no

Kjendiz

Ble kjendis over natten

Over natten har modell og vinner av Miss Norway 2021, Nora Emilie Nakken blitt kjendis. Søndag formiddag norsk tid ble hun representert på den israelske direktesendte TV-kanalen I24 News med over fem millioner seere.

Publisert for

, den

Nora Emilie Nakken under finalen i Miss Norway. Foto: Joe Urrutia

Nakken skal konkurrere mot 190 land, og det direktesendte TV-innslaget vil ha et seertall på over en halv milliard. Miss Universe vil finne sted i byen Eliat i Israel i desember.

Deriblant blir norske Nora Emilie nevnt som en av deltakerne som skal konkurrere om Miss Universe-tittelen, og Missupdates på instagram skal ha offisielt gått ut med nyheten om tittelen etter at Extraavisen omtalte Nakken.

Nora Emilie Nakken er født 22.juni 1998 i Trondheim, og har en søster som heter Ane Mathea. Nakken har utdanning innen markedsføring og medier og kommunikasjon.

Les Også: Nora Emilie Nakken vant Miss Norway

Som 14 år gammel startet hun som modell, og ble i ettertid anerkjent for sin opptreden. I november 2020 fikk hun forespørsel om å delta i den tredje største skjønnhetskonkurranse, Miss Earth, hvor hennes hjertesak var resirkuleringssystemet, med klima som hovedfokuset.

Nakken har også kjempet for å fremme tabubelagte temaer, deriblant psykisk helse som har vært hennes hjertesak i skjønnhetskonkurranse.

– Jeg er en person som flere betror seg til og forteller «ting». Jeg var veldig sjenert da jeg var yngre, men har blitt mer hardhuda og åpen når jeg kommer i kontakt med folk. For meg er det viktig å være positiv til alle man møter, fordi man vet aldri hvordan de har det. Gjennom tiden har jeg hørt mange historier som har gjort at jeg er den jeg er i dag. Jeg vil høre mer, fordi psykisk helse bør snakkes om, sa Nakken tidligere i et intervju med Extraavisen.

Mandag denne uken vil en rekke medier flere steder i verden annonsere vinnerne fra de forskjellige landene.

– Jeg kan bekrefte at Nora Emilie Nakken har vunnet Miss Norway. Hun har virkelig imponert dommeren, og den endelige beslutning ble gjort etter en grundig vurdering fra dommerne, sa talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin til Extraavisen natt til søndag.

Deriblant skal en rekke utenlandske medier ha tatt kontakt med Extraavisen, da nyheten ble offisielt kjent.

Lik Extraavisen.no på Facebook!