Extraavisen.no

Kjendiz

Øystein Greni tolker TIX

(MUSIKK): Suksessprogrammet «Hver gang vi møtes» har i dag premiere på sin tolvte sesong, og dét med nok en spektakulær gjesteliste. I årets utgave er det Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, TIX, Arif og Stig Brenner som skal gi oss magiske musikalske øyeblikk og gode historier, denne gangen fra vakre Kjerringøy.

Publisert for

, den

Foto: TV 2

I sesongens første program er det artisten TIX sin dag, og Øystein Greni har valgt låten “Kaller på deg”. 

– Jeg føler at tidspunktet til å si ja til «Hver gang vi møtes» var helt riktig. Jeg har en lang karriere bak meg og jeg føler jeg har en historie å fortelle. I denne koronatiden er «Hver gang vi møtes» fantastisk å være med på. Det er en helt herlig gjeng artister som er samlet, og jeg er allerede blitt så glad i alle sammen.

– Jeg kjente ingen av dem veldig godt utenom Jarle, men alle er nydelige folk og de har gitt meg en tillit og kjærlighet som gjør det lett å snakke om ting som jeg ikke har turt å snakke om før. Jeg gleder meg til å tolke de andre artistene og jeg tror Stig (Unge Ferrari) og kanskje Maj Britt vil bli overrasket over mine tolkninger, sa Øystein Greni under innspillingen i augu

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer