Extraavisen.no

Kjendiz

Per Inge Torkelsen er død

Norges mest kjente klovn, forfatter og humoristen, Per Inge Torkelsen er død, 68 år gammel.

Publisert for

, den

Arkivfoto: Oljedirektoratet

Det melder Stavanger Aftenblad.

Torkelsen døde på Radiumhospitalet tirsdag som følge av vedvarende alvorlige komplikasjoner etter en operasjon i høst.

«Per Inge døde på Radiumhospitalet som følge av vedvarende alvorlige komplikasjoner etter en operasjon i høst. Han døde med alle sine nærmeste rundt seg. Han etterlater seg kone, fire barn, to barnebarn og familie for øvrig.», skriver Gunnar Kvassheim og Per A, Thorbjørnsen i en pressemelding, på vegne av familien.

Ifølge avisen døde Torkelsen med alle sine nærmeste rundt seg. Han etterlater seg kone, fire barn, to barnebarn og familie for øvrig.

– Per Inge er en som har betydd fryktelig mye for meg. Vi hadde en fantastisk kveld hjemme hos ham i Stavanger i vinter. Det var han som huket fatt i meg for 26 år siden, og vi har spilt seks revyer sammen siden det. Han var en veldig omtenksom og varm kollega og venn, sier Rune Andersen, som var en nær venn av ham.

Torkelsen ble født 21. mars 1953, og var utdannet adjunkt fra lærerskolen i Stavanger.

Ifølge flere medier har han vært norgesmester i trylling, og har jobbet som postmann. Han var også kjent for en rekke kåserier for NRK.

Torkelsen har også vært programleder på barne-tv og hadde i en periode faste innslag i «Norge Rundt». I tillegg har han gitt ut over 20 bøker som handlet om alt fra toaletter og røyking til jul, idrett og pensjonister.

Saken oppdateres!

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer