Extraavisen.no

112

Politiet stengte bowlinghall

(HAUGESUND): I Haugesund stengte politiet bowlinghallen Sjeiken lørdag på grunn av brudd på koronaforskriftene. Eieren blir anmeldt.

Publisert for

, den

Foto: Daniel DeNiazi

Ifølge Haugesunds Avis var det rundt 70 personer på stedet, men ifølge Tommy GO som var tilstede i bowlinghallen i Haugesund, skal det ikke ha vært så mange som avisen siterer.

Han filmet hele seansen og mener at politiet håndterte situasjonen på en uforsvarlig måte. GO sier at han er sjokkert over hendelsen, og mener at han hadde forholdt seg politiet hadde sagt hvis de hadde hatt noe dokumentasjon de kunne lagt frem.

– Hadde politiet vist frem dokumentasjon på at det er et brudd på restriksjonene så hadde det nok ikke vært et problem, men her velger de å storme inn uten å forklare og legge frem bevis. Jeg er sjokkert hvordan politiet håndterte denne saken, sier GO til Extraavisen.

Politiet sier at eieren var uenig i stengingen, og blir nå anmeldt for å ha holdt åpent.

– Eieren var ikke enig i stengingen. Han forsto ikke problemet og ønsket å holde åpent, sier operasjonsleder Helene Strand til NTB.

Politiet begrunne dette til nyhetsbyrået at bowlinghallen brøt covid-forskriftens paragraf 14 d, som sier at fornøyelsesparker, lekeland, spillehaller og lignende skal holde stengt.

Politiet mener at bowlinghallen er å anse som en spillehall.

Lik Extraavisen.no på Facebook!