Extraavisen.no

112

Politijakt etter to personer

Sør-øst politijakt jakter etter to personer i en grå Peugeot i Skien fredag ettermiddag. Politiet har lagt ut flere spikermatte.

Publisert for

, den

Foto: Mauricio Evensen

– Patruljene forsøker å stanse en grå Peugeot personbil som har unndratt seg kontroll, kjørt i høy hastighet, stukket fra patruljene, opplyser Sør-Øst politidistrikt, ifølge Telemarksavisa.

Vår journalist, Mauricio Evensen er på stedet og kan fortelle at en rekke patruljer er rykket ut for å overvåke strekningen i området ved Geiteryggen i Skien.

– Politiet på geiteryggen med spikermatte. Stoppet nettopp. De vil prøve annet sted, sa Evensen tidligere til Extraavisen.

Evensen forteller at flere bilister har blitt stoppet og dirigert videre til en parkeringsplass, i avvente på aksjonen. Det betyr at de må vente på parkeringsplassen inn til videre.

Helikopter er på vei og vil bidra i jakten etter den grå bilen. Politiet jakter etter to personer.

Politiet sier klokken 16.30 at de vil avslutte søket etter bil og fører operativt, men de vil opprettholde aktiviteten i etterforskningsarbeidet.

Politiet vil også gi en takk til bilførere som har vist forståelse for aksjonen, i tillegg til betong- og tømmerbil for bistand til vegsperring.

Lik Extraavisen.no på Facebook!