Innenriks

Preget etter voldshendelsen i Sveio

– Mine tanker går først og fremst til familien til de berørte. Jeg håper de får den støtten og hjelpen de trenger i den tunge tiden, sier DeNiazi til Radio Haugaland.

Det var natt til lørdag 21.mai klokken 02:08 at politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse på en privatadresse. En kvinne ble pågrepet og siktet for grov kroppsskade, men deretter siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene. Mannen ble sendt til sykehus med alvorlige stikkskader. Begge de involverte er utenlandske.

Sveibuen er en etablert journalist og fotograf, og har gjennom flere år vært frilans fotograf for flere medier lokalt og nasjonalt. Deriblant har han vært fotograf for Radio Haugaland og andre lokale medier. DeNiazi er nærmeste nabo og bor i samme bolig:

– Jeg var ikke direkte berørt av hendelsen, men det dette går inn på meg som nærmeste nabo. Det gjør noe med deg som person.

Journalisten befant seg i samme bolig der voldshendelsen skjedde, men skal ikke ha vært direkte berørt av hendelse. Midt på natten ble det utført vitneforklaring i hans leilighet.

DeNiazi ønsker ikke å gå inn på hendelsen av hensyn til etterforskningen, men sier at han har avgitt sin forklaring i avhør ved Haugesund politistasjon.

Den siste tiden har han vært hos moren sin på Bjelland for å komme i andre tanker.

DeNiazi er ansvarlig redaktør og journalist i Extraavisen.

Lik Extraavisen.no på Facebook!