Extraavisen.no

Innenriks

PwC kjøper Senter for Ledelse

(NÆRINGSLIVET): PwC kjøper det trondheimsbaserte konsulentselskapet Senter for Ledelse (SFL), og styrker seg dermed med et av landets fremste miljøer innen organisasjonspsykologi.

Publisert for

, den

Administrerende direktør i PwC, Leif Arne Jensen. Foto: PwC

– Oppkjøpet er en stor anerkjennelse av den unike kompetansen Senter for Ledelse besitter og i tråd med PwCs nye globale strategi. I Norge skal vi ansette 1000 nye personer de neste 5 årene, og Senter for Ledelse-teamet er en del av den strategiske satsingen. Vi leter etter de dyktigste i hele Norge. De som tenker med hjertet i tillegg til hodet. Vår ambisjon er at vi sammen skal levere enda bedre tjenester til våre kunder innen organisasjonsutvikling, lederutvikling og endringsledelse, sier Leif Arne Jensen, administrerende direktør i PwC.

Senter for Ledelse har i over 20 år bistått private og offentlige virksomheter med lederutvikling fra et psykologisk perspektiv. Majoriteten av selskapets ansatte har hele veien vært kliniske psykologer.

– Vi har utviklet et senter for ledelse som er bygget på organisasjonspsykologisk kompetanse. Vi har i dag gode relasjoner til offentlige og private virksomheter basert på sterk faglig legitimitet. Vår spisskompetanse er at vi har utviklet faglige verktøy, perspektiv og metoder som skreddersys til kundens behov, og som gir gjennomføringskraft til varig forbedring og konkrete resultat, sier Ingrid Wibe, daglig leder i Senter for Ledelse.

F.v. Stian Gårdsvoll, leder for rådgivningsavdelingen i PwC i Trondheim, Ingrid Wibe i Senter for ledelse og regionsleder i PwC, Rune Kenneth S. Lædre.

– Tilnærmingen til organisasjonsutvikling som SFL har utviklet bygger på at ledelse i seg selv er avgjørende for at virksomheter skal nå sine mål. I dag er SFL sin kompetanse stadig mer etterspurt blant private og offentlige virksomheter. Gjennom å få SFL inn i PwC styrker og kompletterer vi vårt helhetlige rådgivningstilbud til våre kunder i hele landet, fra strategi til organisasjon til driftsforbedring, sier Jensen.

Fra 1. januar jobber de ansatte i Senter for Ledelse i PwC. Daglig leder for Senter for Ledelse, Ingrid Wibe, blir partner i PwC og vil lede gruppen People & Organisation i Trondheim og være en del av ledelsen av dette tjenesteområdet i PwC Norge. Styreleder og gründer av Senter for Ledelse Stein Jonny Valstad går over i en mer fri rolle hvor han får et særskilt fag- og kundeansvar de neste årene. Han vil fortsette å følge opp kundene og prosjektene som han jobber med i dag.

– Vi er nå stolte og forventningsfulle til å slå oss sammen med PwC fordi vi mener det vil styrke vår mulighet til å hjelpe nye og nåværende kunder. Vår ambisjon er at vi sammen med PwC skal få muligheten til enda raskere faglig utvikling, avslutter Wibe.

Lik Extraavisen.no på Facebook!