Extraavisen.no

Kultur

Radio Gaga og Rutetid endres til koronafeite album

(KULTUR): – I 2022 går Rutetid inn i fremtiden. Vi går fra papir til… bedre papir! Heng med, de som tør! sier serieskaper Frode Øverli. Samtidig kommer det 8 utgivelser av Radio Gaga istedenfor 10. Til gjengjeld blir det flere sider og mer Gaga i hvert nummer.

Publisert for

, den

Disse to humorheftene kommer ut i større format, med flere sider i 2022. Illustrasjon/Foto: Egmont Publishing

– I 2019 ble Radio Gaga kåret til Norges beste humorblad. I 2022 fikk Radio Gaga en velfortjent 6’er på terningen for boka «Du er på lufta!». Men man skal ikke hvile på laurbærene. Til det formålet er sofaen langt mer behagelig. Dermed justerer vi Radio Gaga opp enda et hakk. I 2022 kommer det 8 utgivelser istedenfor 10. Til gjengjeld blir det flere sider og mer Gaga i hvert nummer, sier mannen bak Radio Gaga-serien, Øyvind Sagåsen som har hatt egne bladutgivelser siden 2019.

– I albumformat kommer også Radio Gaga til å få en ansiktsløftning og stivere permer. Mye å glede seg til, altså. Og jeg gleder meg til å lage mer galskap med gjengen i verdens fjerneste nærradio, sier Sagåsen.

 – Nå har Øyvind egentlig sagt det som sies skal, men vi kan ikke dy oss for å gi vårt besyv med, hva nå et besyv egentlig er for noe: Radio Gaga vil i 2022 bli fetere på alle måter; 60 sider, limt rygg, stivere omslag, mer Radio Gaga, legger redaksjonssjef Tormod Løkling til! 

Rutetid blir større, stivere og bedre!

– I 2022 går Rutetid inn i fremtiden. Vi går fra papir til… bedre papir! Heng med, de som tør! sier serieskaper Frode Øverli.
For også Rutetid blir bedre i 2022, med flere sider og i større format!

– Vi snakker selvsagt ikke om humoren her. Den kommer til å forbli like smakløs som alltid. Men den vil være mye lekrere pakket inn, sier redaksjonssjef Tormod Løkling. 

Redaksjonen satser hardt på å gjøre det gamle amerikanske ordtaket: «You can’t polish a turd» til skamme og med styrke hevde at: «You sure as &%# can polish a turd!» Rutetid vil derfor opptre i albumform, med flere sider, limt rygg og stivere omslag. 

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer