– Per dags dato er jeg helt uenige med tanke på den journalistikken vi utøver her hjemme i Norge. Hittil er det lagt ut et utkast til høring, deretter vil vi se om forhandlingene ender med et etisk sluttresultat som vil komme partene til gode, opplyser medeier, Daniel DeNiazi.

Han legger til at leserne ikke vil legge merke til omflyttingen av redigeringen, men sier at det vil gi en ekstra omvei for Extraavisen sine journalister.

– Problematikken er at alt må sendes til en redaksjon, og det kan by problemer for de som mottar artikler for publisering. Ulemper med dette er at de som sitter i København ikke rekker å sortere alle artikler som vi har produsert. Det kan medføre at mange av artiklene må slettes på grunn at sakene kan bli utdatert.

Ifølge planene som er utarbeidet av Daniel DeNiazi og Nora Emilie Nakken i 2021, skal Extraavisen etablere hovedkvarter i Trondheim fra og med 2025. Foreløpig er ikke det kjent om planene skal realiseres eller om det er satt på vent.

– Vi har lagt opp en strukturert plan som vil komme til gode for begge parter, men nå gjenstår det å se hva vi blir enige om.

Om alt går etter planen vil Extraavisen fornye design og utvide redaksjonen. Nå er det opp til eierne og R Media å bli enige hvor det redaksjonelle arbeidet skal redigeres.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre

Extraavisen arkiverer 2,7 mill. artikler. Les mer