Sex


Salgssukess på sexleketøy på Singeldagen

Singlesday ble nok en gang suksess for Nytelse.no – salget gikk over all forventning!

– Slike dager er blitt veldig viktig for oss, og det gir en god indikasjon på hva vi kan forvente oss på Black Friday og Cyber Monday, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjef i Nytelse.no. 

Gårsdagens salg hos Nytelse.no gikk over all forventning og det var spesielt leketøy til menn og spesialsammensatte pakker for single som fikk en oppsving. 

I følge Ebbestad har nordmenn virkelig fått øynene opp for Singles Day og sexleketøy og handler som aldri før. Det som solgte mest var leketøy til menn, klitorisvibratorer og den populære adventskalenderen.

– Det er fint å se at menn har fått øyne opp for en verden av sexleketøy. Utviklingen har vært enorm på den fronten, så det er ikke overraskende at det er kategorier til menn som øker mest, sier sexologen.

Hun legger til at kvinner i år kjøpte slikkevibrator, klitorisvibratoren Femmegasm og den populære Womanizeren.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og bruker også lenger tid på å oppnå orgasme, så slike typer leketøy er det perfekte valg for kvinner enten de er single eller i forhold, forklarer Ebbestad.

I tillegg til økt salg for menn, og klitorisvibratoerer til kvinner, har den populære adventskalenderen flydd ut av lageret som varmt hvetebrød hos Nytelse.no.

– Kalenderen har nok et år blitt kåret til best i test og det har mye og si for oss når folk skal bestemme seg hvilken julekalender de skal velge i år. Vi ser også at flere og flere single velger vår julekalender selv om den i utgangspunket et laget for par, sier Ebbestad.

Nå har de satt inn ekstra bemanning på lageret for å få ut alle pakkene som ble bestilt i går.

– Rask og anonym levering har alltid vært viktig for oss, og vi vet at når folk har bestilt gleder de som ekstra mye til å få pakken fra oss derfor har lageret jobbet hele helgen for å få ut alle pakkene raskt, smiler Ebbestad.

Lik Extraavisen.no på Facebook!