Extraavisen.no

112

Savnet 76-åring antas omkommet

(OSLO): 76-åringen som har vært savnet siden forrige mandag, antas nå å ha omkommet. Det opplyser krimvakta ved Oslo-politiet tirsdag.

Publisert for

, den

Mandag 20. desember forsvinner alle spor etter en 76-årig Oslomann. Han ble sist sett da han gikk av bussen ved Maridalen kirke.

Det ble igangsatt en større leteaksjon etter mannen. Det har blitt lett med mannskaper fra politiet og hjelpekorps samt andre frivillige og det har blitt søkt fra luften med helikopter. Den betydelige innsatsen til tross, har det ikke lykkes å finne mannen.

Fra Oslo politidistrikt opplyses det tirsdag at de, gitt den tid som har gått uten nye observasjoner, at den savnede nå antas omkommet.

Slik politiet ser saken, er sannsynligheten for å finne savnede i livet nå liten.

– I utgangspunktet er det gått over til søk etter antatt omkommet. Det er ikke noe operativt søk nå, så vi venter eventuelt på nye ledetråder, opplyser Mona Nordby ved krimvakta i Oslo-politiet til ao.no.

Etter hva som blir opplyst, er de pårørende varslet om statusendringen saken nå har fått.

Den savnede slik politiet mener han var kledd da han forsvant. FOTO: POLITIET

Observert på bussen

I denne saken, som i andre saker der folk forsvinner, søker politiet å innhente det som eventuelt finnes av materiale fra overvåkingskameraer i områder. Dette inkluderer også materiale fra bussens kameraer.

På bussens kamera, ser man det politiet mener er den savnede 76-åringen i det han stiger av bussen ved Maridalen kirke. Ut over dette, er det ikke kjent om det er gjort andre observasjoner av mannen.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt uttaler til media at selv om saken nå har endret karakter, er man fremdeles interessert i opplysninger eventuelle observasjoner av 76-åringen. Han oppfordrer personer som har opplysninger i saken om å kontakte politiet på telefon 02800.

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer