Rampelyset

Shirley Bottolfsen er død

Bottolfsen var lenge kreftsyk, og familien opplyser på Facebook at hun sovnet stille inn klokken 02:00 natt til fredag 24.desember.

– Det er med stor sorg vi må melde at vår kjære mamma Shirley sovnet stille inn i natt i sitt hjem, skriver familien.

Hvert eneste år siden da samlet hun inn penger og delte ut gaver til dem som trengte det mest. I august ble det kjent at hun var blitt kreftsyk, skriver NRK.

Videre skriver familien:

Selv om helsen ble betydelig svakere de siste ukene, var hun helt til det siste glødende opptatt av at Shirley-aksjonen skulle få gjennomført de årlige juleprosjektene, Pizza med mere til innsatte i Bodø Fengsel, gaver til innlagte ved Nordlandssykehuset, bl.a. bamser til barna, og penger til julefeiring på barnehjemmet i Litauen. Takk til alle som har bidratt og gjort det mulig å få gjennomført juleprosjektene.

Vi er svært takknemlig for at hun fikk tilbringe sine siste dager hjemme, dette takket være den fantastiske innsatsen til hjemmesykepleien i Bodø, stell og den omsorgen de har vist både overfor vår mor og for oss nærmeste familie. En spesiell takk til hennes gode venninne Ebba som i flere uker har sovet på sofaen for å passe på at hun hadde det bra. Ebba har vært en god og uvurderlig støtte for oss.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.