Extraavisen.no

Utenriks

Siktet for voldtekt av 36 kvinner

En 39 år gammel thailandsk mann er pågrepet og siktet for å ha voldtatt 36 kvinner fra slutten av 2020 til begynnelsen av denne måneden.

Publisert for

, den

Wikimedia Commons
Foto: Dickelbers / Wikimedia Commons

I tillegg til voldtekten, er han også siktet for tyveri, svindel og bedrag i Bangkok-området.

Politiet arresterte mannen i Sai Mai distriktet i Bangkok onsdag morgen, og han antas å være fra Bangkoks naboprovins Nonthaburi.

Thonburi Court utstedte en arrestordre på mannen 4. mai, og han ble arrestert 11. mai. Etter å ha møtt i retten i Bangkok, er han nå i varetekt i Thonburi-fengsel for voldtektsanklagene fram til den 24. mai, skriver nettstedet Thainytt.

Politiet har i denne saken bedt om at kausjon om løslatelse må avvises, i frykt at for han vil påvirke vitner. De mener det er en risiko for at mannen vil rømme landet og unndra seg straff.

Politiet skal gjennomgå fem andre vitneforklaringer og avhøre flere vitner mens han sitter i varetektsfengsling. De må også undersøke medisinske rapporter for den første kvinnen som anmeldte mannen for voldtekt. Anmeldelsen skal ha blitt levert til Bang Khun Thian politistasjon i Bangkok 2. mai.

To kvinner skal ha vitnet med flere detaljer, hvor de også forteller at voldtektene skal ha funnet sted i hans luksusleilighet i Sathorn-området i Bangkok. Den ene voldtekten skal ha skjedd 8. februar og en annen 1. mai. Politiet jobber med å undersøke de 37 andre sakene.

Kvinnene skal ha oppsøkt mannen i hans leilighet med lovnader om betalt arbeid, og mange av ofrene har i avhør forklart at de ble ranet eller tvunget til å gi 39-åringen penger i tillegg til den brutale voldtekten.

I Thailand ligger en voldtektsdomfellelse mellom 4 og 20 år i fengsel.

Lik Extraavisen.no på Facebook!