Siv Jensen går av som partileder

Frp-leder Siv Jensen går av som partileder i mai. Nå ønsker hun at Sylvi Listhaug skal ta over etter henne.

Her deltaker Siv Jensen på Sentralbanksjefens årstale i 2018. Foto: Tore Sætre / Wikimedia Commons

Dette har også medført at NATO-leder, Jens Stoltenberg kommenterte Siv Jensens avgang til Dagbladet.

– Siv Jensen var en politisk motstander jeg hadde stor respekt for da vi begge var aktive i norsk politikk. Vi møttes ofte til debatt, men samarbeidet også når det var nødvendig. Jeg ønsker henne alt godt fremover.

På en pressekonferansen sa Jensen som følgende:

– Jeg har i dag varslet nominasjonskomiteen i Oslo Frp at jeg ikke ønsker gjenvalg på Stortinget. Og da har jeg også gitt beskjed til partiets valgkomité, at partiet må velge ny leder på landsmøtet i mai. Jeg har nettopp informert partiets landsstyre og stortingsgruppe.

Lik Extraavisen.no på Facebook!