Sjuåring skutt i sjalusidrama i Thailand

I Buriram i Thailand skal en sju år gammel gutt blitt skutt i et sjalusidrama. Gutten er i kritisk tilstand og ligger på et sykehus.

Wikimedia Commons
Foto: Dickelbers

Politiet sier at skuddene ble avfyrt av en tidligere narkotikadømt mann som tilsynelatende mente sjåføren av pickupen hadde flørtet med kjæresten hans, melder det norskspråklige nettstedet Thainytt.

Sjåføren har avgitt sin forklaring ovenfor politiet og avviser at han kjenner pistolmannens kjæreste. Han sier at skuddene ble rettet mot feil mann.

Hendelsen skal ha skjedd da pistolmannen avfyrte en rekke skudd mot bilen.

– Det skal ha blitt avfyrt 6 kulehull i førersidedøren, ett i frontruten og ett foran høyre frontlys. 12 kuler ble funnet inne i kjøretøyet og 15 patroner var spredt over veien, sier politiet til nettstedet Zing News.

Den sju år gamle gutten fikk alvorlige skader etter kuler som traff han i ryggen. Gutten ble kjørt til Nang Rong sykehus og deretter overført til Buriram sykehus, der tilstanden fredag kveld ble sagt å være kritisk.

Dramaet skal ha skjedd da sjåføren forklarte at han ikke skal ha hatt noe affære eller forhold med kjæresten til pistolmannen, og at han ikke kjente noe til kvinnen. Pistolmannen skal ha avfyrt skudd som følge av ren sjalusi, noe som gikk svært galt da gutten ble truffet.

47 åringen skal ha advart angriperen om at det var barn i bilen, men mannen ignorerte ham og skjøt flere skudd før han flyktet videre på sykkelen. Dermed kjørte 47 åringen umiddelbart for å søke hjelp fra innbyggere som bor i nærheten og få sønnen kjørt til nærmeste sykehus.

37 åringen som er angriperen eller pistolmannen som han blir gjengitt av flere medier, er fortsatt på frifot.

Lik Extraavisen.no på Facebook!