Extraavisen.no

Utenriks

Sjuåring sultet ihjel til døde

(USA): En kvinnelig barnehageansatt risikerer mellom 25 år og livstid etter at hun lot kjærestens sønn på sju år sulte ihjel. Før han døde veide han bare 17 kilo.

Publisert for

, den

Foto: Google Street

Ifølge den amerikanske TV-kanalen CNN skal kvinnen, som er i 30-årene jobbet i en barnehage.

Det var 10.februar i år at kvinnen tok med den livløse gutten til sykehuset St. Luke’s Hospital i Newburgh i New York. Da han kom til sykehuset ble han erklært død.

En obduksjonsrapport viser at gutten skal ha dødd av feilernæring, og det viste seg at gutten veide kun 17 kg før han døde.

– Det er utenkelig at noen vil ta på seg ansvaret for et barn, og så nekte dette barnet de basale nødvendighetene i livet, sier statsadvokat David Hoovler til TV-kanalen.

Ifølge flere amerikanske medier skal kvinnen ha startet med å låse gutten inne på soverommet sitt over lengre tid. Det er også kjent at gutten skal ha bodd hos sin stemor seks dager i uken.

Da skolen ikke fikk se gutten i undervisningstimene, skal de ha prøvd å komme i kontakt med guttens stemor ved flere anledninger uten å få svar. Ved flere anledninger skal de gjentatte ganger prøvd å få svar hvor han ble av.

Sattsadvokaten skal ha sagt at han er rystet at gutten skal ha blitt hindret til å gå på skolen, og spesielt når det gikk så galt som det gikk.

Paret siter i varetekt i Orange County Jail, og må møte igjen i retten 26.oktober.

Lik Extraavisen.no på Facebook!