Extraavisen.no

annonsørinnhold

Slik finner du stilige og holdbare møbler av høy kvalitet på nett

Å handle møbler på nett blir stadig mer populært. Det finnes mange nettbutikker som fokuserer på varer innen dette segmentet som leverer møblene rett hjem til deg. Før du legger inn en bestilling er det likevel noen ting som er viktig at du undersøker på forhånd.

Publisert for

, den

Illustrasjonsfoto: Pexels

Først og fremst er det viktig at du sørger for at selskapet du vurderer å handle fra er både trygt og pålitelig.

Den beste måten å gjøre dette på er ved å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra dette selskapet. Lurer du for eksempel på om Confident Living er en trygg nettbutikk å handle holdbare møbler fra?

NorskeAnmeldelser kan du lese andre kunders erfaringer om dette, og mange andre populære møbelbutikker på nett, slik at du kan velge det beste alternativet for deg!

Dette bør du tenke på når du skal handle holdbare møbler på nett

I tillegg til å lese kundeanmeldelser om selskaper før du velger å benytte deg av tjenestene deres, så bør du også se nøye gjennom vilkårene og betingelsene deres. Når vi skal handle store ting som møbler så er det spesielt viktig å se på leveringsvilkårene. Hvor mye koster leveringen? Leverer de varene til døren, eller hjelper de deg også med å bære møblene inn i huset?

Dersom du er ute etter et spesielt produkt kan det også være lurt å sammenligne prisen og vilkårene til ulike nettbutikker for å forsikre deg om at du får det beste tilbudet. Møbler er ofte kostbare produkter som gjør at det også er viktig at du undersøker om selskapet er kjent for å ha en god kundeservice. Dette er svært viktig dersom det skulle oppstå noen problemer med produktet, eller hvis det er skadet på noe vis når du mottar det. 

Hva er bærekraftige og holdbare møbler

Møbler som blir sett på som bærekraftige og holdbare er gjerne møbler som er laget av solide materiale, gjerne resirkulert, som er slitesterke og vil vare lenge. Dette er selvfølgelig ideelt når det kommer til møbler som skal tåle å bli brukt hver eneste dag, uten at det går utover hverken utseende eller kvaliteten.

For at møbler skal kunne kalles bærekraftige er det også viktig at de har blitt produsert eller fremstilt på en miljøvennlig måte. Dette vil sli at man bruker minst mulig naturlige ressurser og at produksjonen har lave utslipp. 

De beste materialene for holdbare møbler

En av de beste måtene for å avgjøre om møbler er holdbare, er å se på materialene de er laget av. Eksempel på materialer som er mer bærekraftige er blant annet betong, bambus, enkelte treverk, ull, lin mm. I norge har vi også et eget mljømerke for produkter og møbler som er av høy kvalitet og oppfyller ulike regler og retningslinjer for miljøvennlige og gjerne resirkulerte materialer, nemlig Svanemerket. Dette kan derfor være til god hjelp hvis du er på jakt etter holdbare møbler du kan ha i lang tid uten at det går utover kvaliteten.

Utvalget av møbler på det norske markedet er i stadig utvikling, og samtidig som vi blir mer og mer bevisst på miljøet får vi stadig bedre alternativer for mer bærekraftige produkter. Selv om materialer og produksjonsstrategier er svært viktig når du skal velge nye møbler, er noe av det viktigste likevel at du velger et trygt og pålitelig selskap for handelen.

Sett deg godt inn i hva de ulike selskapene tilbyr, hvilke vilkår og betingelser de har både for kjøp og levering, og viktigst av alt sørg for å lese om andres kunders opplevelser med selskapet. Var kundene fornøyd med servicen de fikk fra selskapet? Ble de tatt seriøst hvis de hadde noen problemer med varene de mottok?

Var produktene av god kvalitet og holdt de det de lovet? Kom varene til forespeilet leveringstid? Alle disse og flere er spørsmål du enkelt kan få svar på ved å lese kundeanmeldelser av et selskapet før du avgjør om du ønsker å benytte deg av produktene eller tjenestene deres!