Extraavisen.no

Arkiv

Spesialist i ny drakt

/NÆRINGSLIV): Rivningsspesialisten skifter navn til Veolia Miljø Entreprenør AS. Med dette blir Veolia Miljø enda bedre rustet for fremtidens miljøutfordringer. Riving er et krevende miljøarbeid, og det settes stadig strengere krav til avfallssortering og miljøsanering.

Publisert for

, den

Navnebyttet har ligget i kortene helt siden merkevaren Veolia ble introdusert i fjor. Nå gleder seg Rivningsspesialisten, som er 100 prosent eid av Veolia Miljø, til å satse videre under nytt navn, og bli en tydeligere del av Veolia-familien.

– Selve navneskiftet er en symbolsk handling, men den er likevel viktig, sier Nils Einar Aas, adm dir i Rivningsspesialisten. – Nå blir det enda tydeligere for våre kunder at vi kan leverer den komplette miljøpakken i rivningsarbeidet. Bransjen er i sterk ekspansjon, og vi satser på å vokse som selskap over de neste årene.

Veolia Miljø er det eneste selskapet i Norge som fungerer som integrert totalleverandør innenfor både rivning og gjenvinning. Rivningsspesialisten vil videreføre sine kjerneområder som er; miljøsanering, rehabriving, heriving og betongsaging/boring. Disse inngår i Veolia Miljøs internasjonale nettverk innen gjenvinning og avfallshåndtering.

Endring i Avfallsforskriften

Som følge av nye forskriftskrav fra 1. januar 2008 blir bygg- og anleggsbransjen pålagt en sorteringsgrad på minimum 60 %. Reglene pålegger også alle som skal bygge, rive eller rehabilitere bygg av en viss størrelse å lage en plan for avfallshåndteringen.

Rivningsspesialisten har lang erfaring med store og krevende prosjekter. Typisk sorteringsgrad i Rivningsspesialistens prosjekter har vært 95 % de senere årene. Gjennomsnittet i Oslo ligger rundt 80 % og i landet forøvrig betydelig lavere.

– Vi er glade for å ha Rivningsspesialisten med på laget, det eneste som gjenstår nå er det offisielle navnet, sier Annica Fiedler, kommunikasjonssjef i Veolia Miljø. – Det bygges og rives som aldri før i Norge. Da blir det også viktigere med gode løsninger på både rivning og gjenvinning. Denne miljødugnaden er vi stolte over å være med på!

Om Veolia Miljø

Veolia Miljø-konsernet er Norges ledende miljø- og gjenvinningskonsern. Det har en omsetning på ca. 3 milliarder kroner og har 1.300 ansatte. Veolia Miljø er 100 prosent eid av det internasjonale miljøkonsernet Veolia Environnement.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Siste artikler:

Tror du Vladimir Putin har kreft?
2 stemmer