Innenriks Politikk

Statsministeren med nye løgner

Jonas Gahr Støre (Ap) sier at han vil få ned strømprisene, men folk vet ikke helt om det er løfter man skal tro på eller om det er kun løgner han kommer med.

– Regjeringen vil snu alle steiner for å få ned strømprisene, sier statsministeren til NRK, og legger til:

– Strømprisene er for høye. Vår ambisjon er at de skal ned og det er jeg trygg på at vi skal klare. Vi snur alle steiner.

Man har ved flere medieomtale sett at folk sliter økonomisk som følge av de høye strømprisene – og dermed vil folk anse som løftebrudd eller nye løgner som verserer.

Støre understreker likevel at eventuelle tiltak ikke må gå utover forsyningssikkerheten.

I ettertid har man sett at flere bedrifter har gått konkurs. De høye strømprisene har ført mange familier rett inn i fattigdommen.

Til NRK sier han at regjeringen ser på ulike modeller for å få ned strømprisene. Nå gjenstår det å se om dagens regjeringen holder løftene for å unngå at flere ender i fattigdom.

– Hvis vi vinner valget, skal det merkes fra dag én, sa Støre.

Det er ingen tvil på at mange har lagt merke til de høye strømprisene.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.