Extraavisen.no

Kjendiz

Stephany takker alle som har fulgt henne

(OSLO): Menneskerettighetsaktivisten Stephany La Rosa (19) sier hun gleder seg til prisutdelingen av Jenteprisen i Oslo i kveld. For henne er det en stor ære å være blant de nominert. Nå takker hun alle som har fulgt henne.

Publisert for

, den

Foto: Roger Myrland

Den populære aktivisten fra Gjemnes i Møre og Romsdal sier til Extraavisen at hun ser virkelig frem til utdelingen av Jenteprisen 2021. Nå takker hun alle som har fulgt henne.

– Jeg gleder meg utrolig mye ikveld, det blir en fantastisk kveld. Bare det å være omringet av så mange mennesker som brenner for det samme som meg, og som jobber for å gjøre en forandring, det er en stor ære og det gleder jeg meg til, sier La Rosa, og legger til:

– Jeg håper jeg får hilst på mange og snakket med de. Jeg drar med kjæresten min og ei venninne som støtter meg. Uansett hvem prisen går til ikveld, så har vi alle gjort en fantastisk jobb – og jeg er så stolt av meg selv.

Hun sier også at det er en ære i seg selv å få være en av de som er nominert til jenteprisen sammen med mange andre så store.

La Rosa sier takk til alle som har fulgt henne, og som heiet på henne og hennes arbeid:

– Jeg vil si takk til alle som følger meg, som heier på meg, og som ser meg og verdien i mitt arbeid. Jeg er klar for en minnerik kveld, og håper at min innsats og resultater også motiverer andre til å være engasjert og ville være med å gjøre en forandring.

Lik Kjendiz.no på Facebook!