Extraavisen.no

Published

on

Skjermdump: Miss Universe / Facebook

Med elegante moves skal Frigstad fra Vennesla entret scenen med glans på catwalken i Florida. Under catwalken skal hun ha fremført sine steg med den spektakulære nasjonaldrakten fra Drømmekjolen Brudesalong og reinsdyrhorn montert av Va Teknikk As.

– For en opplevelse, skriver Sunniva på sin instagram-konto etter at hun fremførte sin opptreden foran flere millioner seere.

Ina Kollset som er for tiden Miss Supranational-deltaker fulgte med på Sunniva under direktesendingen da hun tok seg ut på Catwalken, og sier at hun strålte på scenen:

– Jeg fulgte med ja, Sunniva var så flink. Hun strålte på catwalken og nasjonalkostymet var fantastisk, sier Kollset til Extraavisen.

Finalen er natt til 17.mai 02.00-05.00 norsk tid, og vil bli streamet på Youtube-kanalen til Miss Universe.

– Jeg er veldig spent og gleder meg masse! Dette er en opplevelse for livet uansett hva resultatet blir, sa Frigstad til Extraavisen torsdag morgen.

Talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin roser Frigstad for opptreden:

– Her fikk kommentatorene ekstra positive ting å si. Både om kreativitet og friheten man har i Norge til å være den man er! Meget positivt, sier Yrvin som sikter seg til kreativiteten rundt drakten, som er formet som et reinsdyr.

Deriblant sier nåværende deltaker i Miss Norway, Nora Emilie Nakken at det var vidunderlig å se på:

– Sunniva var helt utrolig! Catwalken og gangen hennes var virkelig flott å se på. Hun kommer garantert til å komme veldig langt i Miss Universe.

Saken oppdateres!

Lik Extraavisen.no på Facebook!