Sunniva reiser til Florida

Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla reise til USA for å representere Norge i skjønnhetskonkurransen Miss Universe. Onsdag denne uken lander hun i Florida.

Fra fjorårets Miss Norway da Sunniva Høiåsen Frigstad vant skjønnhteskonkurransen 2020. Foto: Joe Urrutia / Miss Norway

– Det blir 27 timer lang reise, og jeg gleder meg ekstremt mye. Ser veldig fram til alt som skal skje, sier Frigstad til Extraavisen, og legger til:

– Jeg reiser alene da det kun er uvanlige oppdrag som får godkjent NIE! Min NIE forespørsel måtte bli vurdert av den amerikanske ambassaden i Amerika for å bli godkjent! Mange land reiste til et «lovlig» land i to uker for å så reise til USA! Jeg tok sjansen på å få godkjent NIE da omtrent hele Skandinavia hadde fått det!

Miss Universe vil bli sendt direkte på amerikansk TV med over èn halv milliard seere.

– Det har vært litt hektisk for meg i den siste tiden, og forberedelser som skal gjøres før avreise. Har øvd på å holde tale og snakke foran folk, sa Frigstad tidligere.

Finalen går av stabelen den 16.mai i Florida med flere nasjonaliteter.

Høiåsen Frigstad har vært engasjert mot seksuell overgrep, en hjertesak som hun har vært tydelig i mediene. Organisasjonen som hun har representert er SMSO-Agder, men i senere tid har organisasjonen endret navn til Nok.Agder.

I tillegg bruker hun mye av tiden sin på studier, hvor hun går på markedsføring og ledelse ved Universitetet i Agder.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

  •  
  •  
  •  
  •