Extraavisen.no

Utenriks

Tenåring drepte to kvinner for å vinne i lotto

En britisk tenåring er funnet skyldig i å ha myrdet to kvinner med kniv i fjor. I dommen kommer det frem at tenåringen inngikk en djevelsk pakt, hvor drapene skulle hjelpe ham i å vinne lotto.

Publisert for

, den

Foto: John Cameron

Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Den 19 år gamle Danyal Hussein skal ha blitt funnet skyldig da han i juni i fjor drepte søstrene Nicole Smallman (27) og Bibaa Henry (46) i en park i London.

Hussein skal ha knivstukket kvinnene 28 og åtte ganger, og politiet sier at han skal ha slept likene inn i en liten skog hvor søstrene ble funnet av Smallmans kjæreste dagen etter.

Politiet skal ha gjennomført ransakelse av leiligheten til Hussein, hvor de blant annet skal ha funnet en kontrakt med «demonen» «Mighty King Lucifuge Rofocale».

I kontrakten som han signerte skal han avgitt sin signatur med sitt eget blod. Det kommer også frem at Husseins kontrakt innebærer at han skulle utføre minst seks ofre hver sjette måned så lenge han var fri og fysisk kapabel til å gjennomføre det.

Politiet fant tre lottokuponger som han hadde kjøpt eter drapene.

– Dette er vanskelig for enhver normal person å fatte. Det er nesten som en film , sier sjefsinspektør i politiet og leder for etterforskningen av drapene, Simon Harding, ifølge nyhetsbyrået.

I retten blir han betegnet som en arrogant mann som ville ha drept flere, noe politiet hevder at han ville utført om han hadde vært en fri mann.

Lik Extraavisen.no på Facebook!