Extraavisen.no

Næringsliv

TESS åpner butikk nr. 131

(FREDRIKSTAD): TESS fortsetter veksten og åpner stolt ny avdeling i Fredrikstad.

Publisert for

, den

Foto: Tess

Mandag 3. januar åpner TESS Rolvsøy i Fredrikstad, nærmere bestemt Tomteveien 32. Avdelingen dobler antallet TESS-lokasjoner i byen, hvor TESS Fredrikstad allerede er godt etablert.

TESS Rolvsøy er samlokalisert med TESS-eide Eiva Safex, for å skape synergier som kommer kundene til gode.

Avdelingsleder Ståle Sørling forteller at plasseringen er strategisk tilknyttet industriområdet på Rolvsøy med flere sentrale kunder.

– Vi har store kunder som Fredrikstad kommune i nabobygget, men vi har også flere mindre bedrifter og sluttkunder innom. Her er alle velkomne.

Norges ledende leverandør

TESS Teknisk faghandel har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag blant Norges ledende leverandører av drifts- og vedlikeholdsprodukter.

Vi er tilgjengelig for våre kunder i hele Norge med 131 lokale servicesentre. Som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste utvalg av tekniske tjeneste som sikrer din oppetid 24/7/365.

Vi er en driftskritisk leverandør for kunder innen Olje & Gass, Havbruk, Entreprenør, Industri og Offentlig forvaltning.

Det er enkelt når det er fagfolk på begge sider av disken. Vi snakker samme språk og kundene vet at de får markedets beste service på kjøpet.

TESS er norskeid og har mer enn 1200 ansatte, og en total omsetning på 3,3 milliarder i 2020.

Lik Extraavisen.no på Facebook!