Krim Utenriks

Thailandsk politi aksjonerte mot våpen-butikk

En nettbutikk som selger ulovlig våpen har fått sine våpenlagre beslaglagt og stengt etter at politiet aksjonerte mot dem. I tillegg er 30 våpen beslaglagt og fire personer arrestert.

Det melder Thai News Agency (TNA).

Politiet fikk tips om at brukerne av to twitter-kontoer solgte skytevåpen på nettet, og at våpen, kuler, deler av rifler og uregistrerte rifler var tilgjengelig på et nettsted, skriver Thainytt.no.

Thailandsk politi har pågrepet fire personer og de er nå siktet for salg av ammunisjon og besittelse av skytevåpen og kuler uten tillatelse.

I tillegg har politiet beslaglagt 32.000 kuler, fem luksusbiler til en verdi av 50 millioner baht. I norsk valuta tilsvarer dette rundt 142 millioner kroner.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Sveio. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.