Extraavisen.no

Kjendiz

Tina & Bettina gjør comeback – slipper julelåt!

(MUSIKK): Snart ti år etter “Tina & Bettina – The Movie” rullet over kinolerretene, gjør duoen comeback med julelåten “Nå Fingres Julen Inn”.

Publisert for

, den

Foto: Universal Music Norge

Ryktene har versert på sosiale medier etter at Tina og Bettina gjorde sitt inntog på TikTok, hvor de de siste to ukene har fått 45.000 følgere og over 3 millioner visninger. Det var på TikTok de annonserte at de tidligere denne uken signerte platekontrakt med Universal Music. 

Hør låten og se musikkvideoen HER.

At en julelåt skulle være starten på artistkarrieren til Tina og Bettina var et naturlig valg. “Mange norske artister utnytter julens budskap på det groveste for å selge konserter og album. Vi ønsker å være de artistene”, sier Tina. “Musikkbransjen er full av overfladiske, pengegriske personligheter. Vi ønsker derfor å være en sentral del av den.”

“Vi brukte lang tid på å finne riktig tittel og tekst. De andre alternativene var: «Nå fingres tusen julelys», «Nordnorsk fingresalme» og«Gje meg handa di venn»…men sistnevnte var tatt av Kurt Nilsen, så han er cancelled i vår bok.”, legger Bettina til.

Tina og Bettina er født og oppvokst på Smestad i Oslo. De er på mange måter pionerer i bloggverdenen, og var i mange år kjent for å ha den mest toneangivende videobloggen i hele Skandinavia. Nå har de tatt skrittet inn i musikkbransjen, og ønsker å være forbilder for en ny generasjon unge, priveligerte kvinner.

Lik Kjendiz.no på Facebook!