Innenriks

Tinder fjerner alle fiskebilder fra profilene

Trodde du at Tinder ville fjerne fiskebollene fra profilene? Det er nok bare en ren spøk som er sendt ut som en pressemelding fra et PR-byrå.

Verdens mest populære dating-app setter en stopper for fiskebilder og fjerner alle bilder av stolte fiskere. Alle sitt største mareritt når de swiper på Tinder.

For de uvitende, er et fiskebilde det forvirrende fenomenet der single legger til bilder på profilen deres og poserer med en fisk de har fanget. En fersk Tinder-studie avslørte at 92 % av single rapporterte at de blir kvalme etter å ha kommet over en mulig match sitt fiskebilde.

Med øyeblikkelig virkning vil Tinder begynne å fjerne alle bilder av medlemmer som holder sjødyr, store som små. Alt fiskerelatert innhold forventes å bli fjernet innen 24 timer, noe som gjør Tinder til den første datingappen i historien som er “fiskefri”.

La oss være ærlige ingen ser bra ut når de holder en slimete fisk.

– Vi lytter alltid til medlemmene våre, og det er tydelig at fiskebilder er noe som må håndteres i appen vår. Derfor kaster vi ut et stort fiskenett for å fange fiskebilder i appen, og for å skape en positiv opplevelse for medlemmene våre, sier Sal Mon, leder for Community Pictures på Tinder.

Det nye initiativet er ment for å oppmuntre medlemmene til å være mer kreative med profilbildene sine, og som en forutsetning for å hjelpe single med å få mer genuine forbindelser. Tinder vil begynne å fjerne fiskebilder på profiler globalt fra og med i dag, noe som gjør det enklere enn noen gang for medlemmer å håve inn fangsten.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.