Connect with us

Utenriks

Turistforeningen i Phuket fortviler

Turistofreningen i Phuket er fortvilet og sier at de ikke vet når de kan åpne turistsesongen i landet.

  •  
  •  
  •  
Foto: Miltiadis Frakidis

Turistforeningen på Phuket sier at ingenting er klart for turiståpning om fire uker.

– Vi vet ingenting. Alle sier at planen er klar, men ingen har noen detaljer, heter det i en pressemelding som er sendt ut fra turistforeningen.

Foreningen på øya sier de etterlyser etter klare meldinger fra tre departementer i landet, men fortsatt har de ikke hørt noe fra de enda. Dette har gjort at turistforeningen er fortvilet over at de ikke har en dato de kan forholde seg til.

Bhummikitti Ruktaengam som president for Phuket turistforening, kritiserer åpent mangelen på informasjon om klarhet om vilkårene for innreise for vasinerte utenlandske turister under ‘Phuket Sandbox’ programmet 1. juli, melder flere lokale medier.

Unsplash
Foto: Joshua Forbes

Bhummikitti deler sin bekymring etter et møte med Guvernør Yuthasak Supasorn i Thailand (TAT), og andre topprangerte tjenestemenn onsdag 2. juni.

– Vi har bare snaut fire uker igjen, og jeg mener at informasjon og klarhet burde ha vært klart nå. Det eneste som vi vet er at vi ikke vet noen verdens ting, sier Bhummikitti til The Phuket News.

– Vi må akseptere at TAT bare er en av organisasjonene som burde hatt klarhet i situasjonen akkurat nå. Problemet er at vi i tursistindustrien på Phuket blir spurt av utenlandske turbyråer om forholdene for kommende turister og relevant informasjon slik at de kan forberede reiser. Vi har ikke svar. Vi vet ingenting!

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •