Extraavisen.no

Kultur

TV 2-serien «Hjerteslag» solgt til flere land

(TV): TV 2s suksess-serie «Hjerteslag» kommer nå på svenske, danske og finske TV-skjermer. I tillegg lages det en ny, svensk versjon av den norske dramaserien. Her hjemme har sesong 4 premiere på TV 2 Play mandag 29. november.

Publisert for

, den

Thea Loch Næss og Vebjørn Enger (t.h) spiller Mio og Anders i dramaserien «Hjerteslag». Til venstre Deniz Kaya i rollen som Simon i sesong 4 av dramaserien. Foto: Andris Visdal/TV 2

Dramaserien «Hjerteslag» er en historie om alt det fine og vonde som kommer med en forelskelse – og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte mellom to mennesker kan forandre livet for alltid.

I serien møter vi Mio (Thea Loch Næss) og Anders (Vebjørn Enger), to unge mennesker som forelsker seg på et vanskelig tidspunkt i livet. Etter et one night stand finner de ut at de er gravide, og seerne får følge deres kompliserte kjærlighetshistorie.    

Nå er altså serien solgt til utlandet, og den norske versjonen skal vises både i Sverige, Danmark og Finland. I tillegg lages det en ny, svensk versjon av serien som har fått tittelen «Heartbeats», og som skal vises på svensk TV4. 

– Er det et språk man forstår i hele verden så er det kjærlighet. At den sterke og relevante historien om Mio og Anders treffer så bredt i den unge målgruppen at den nå også får et internasjonalt publikum er derfor ikke overraskende, men utrolig stas og velfortjent, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

«Hjerteslag» er produsert av ANTI. Dramasjef i ANTI og manusforfatter av «Hjerteslag», Emmeline Berglund, er begeistret for at serien nå er solgt til utlandet. 

– «Hjerteslag» er et hjerteprosjekt for oss i ANTI. Historien er skrevet og produsert med masse kjærlighet, og vi er utrolig glade og stolte over at babyen vår nå skal ut i verden, sier Berglund.

«Hjerteslag» har vært en seersuksess for TV 2. I snitt har nesten 200.000 sett de tre første sesongene på TV 2 Play, og dramaserien har nå fått hele fem sesonger.

Sesong 4 kommer på TV 2 Play mandag 29. november, mens sesong 5 kommer i løpet av 2022.

Lik Extraavisen.no på Facebook!