Sport

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering

– Vi gleder oss til å endelig få kunne vise frem det norske kvinnelandslaget i ishockey på TV 2, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Norge møter Ungarn, Polen og Tsjekkia i OL-kvalifiseringen, hvor ett lag går videre til OL. For norsk ishockey vil et avansement være en historisk bragd, da den norske kvinnesiden i ishockey aldri før har vært representert i OL. 

For TV 2 vil OL-kvalifiseringen i tillegg markere en ny milepæl i hockeysatsingen, da dette blir første gang vi viser det norske kvinnelandslaget i aksjon.

– Våre nye iskrigere

– Jentene skal ut i viktige kamper og for første gang prøve å kvalifisere seg til OL. Det blir spennende å følge de norske jentenes kamp på isen. Her er en flott gjeng det er lett å heie på som våre nye iskrigere, sier Hagen

TV 2s hockeyekspert, Jesper Hoel, skal følge kampene sammen med kommentator Sverre Ruud Ellingsen. 

Sendeplan kvinnehockey på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play i november:

Torsdag 11. november kl. 15.55: Tsjekkia – Norge (OL-kvalifisering)
Lørdag 13. november kl. 19.55: Ungarn – Norge (OL-kvalifisering)
Søndag 14. november kl. 19.55: Polen – Norge (OL-kvalifisering)

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Daniel DeNiazi

Daniel DeNiazi (født 6.desember 1991, Constanta i Romania) er en norsk journalist og fotograf fra Mandal i Lindesnes. F.o.m 24.januar 2021 er han ansvarlig redaktør i Extraavisen. DeNiazi startet sin karriere i lokalavisen Vestavind (Sveio) da tidligere Frøken Norge-deltaker, Mona Terjesen headhuntet han som frilans journalist. Han har mer enn 10 års erfaring innen journalisikk.