Extraavisen.no

Innenriks

Vurderer å trekke seg som redaktør

(MEDIER): Ansvarlig redaktør og aviseier, Daniel DeNiazi vurderer å trekke seg som redaktør i Extraavisen. Fortsatt vil han ha en fot i avisen og ta beslutninger.

Publisert for

, den

DeNiazi på rød løper under premieren av komediefilmen The Lonely Shepherd, sammen med den prisbelønte regissøren, Cato Ekrene. Foto: Kjell Bua

Det kommer frem i et brev internt:

– Det er et stort ansvar å være redaktør i en avis, og man skal ha full fokus på det redaksjonelle arbeidet for å kunne lykkes. Extraavisen har siden etableringen hatt en stor utvikling, og vi ser at statistikk og samarbeid med flere institusjoner har gjort at vi har lykkes. Den siste tiden har all ansvaret vært en hengende byrde som har gjort at det er vanskelig å ha dialoger internt for å kunne ta de riktige beslutninger som er best for avisen. Jeg har ikke tatt den endelige beslutningen, men vurderingen om å trekke seg som ansvarlig redaktør vil kanskje være det beste for avisens fremtid.

Foreløpig er det uklart om DeNiazi har vært i kontakt med andre fremtidige redaktører som kan overta roret.

– Jeg kommer til å fortsette til vi kommer frem til en enighet internt, og vil ut fra vurderingene ta en beslutning som er best for avisen. Nå må vi tenke langsiktig og gjøre det som er best for avisen. Jeg kommer ikke til å gi opp for Extraavisen. Jeg har et håp om at avisen kommer til å lykkes og at dialoger er det eneste redskapet for å lykkes, skriver han videre.

Han legger også til at han har skyld i at det ikke har gått som planlagt, noe han beklager sterkt.

Lik Extraavisen.no på Facebook!