Connect with us

Innenriks

Vurderer betalingsmur fra 2022

Ansvarlig redaktør og grùnder av Extraavisen, Daniel DeNiazi sier at han vil legge frem et forslag om betalingsmur i kommende styremøte i oktober.

  •  
  •  
  •  

Publisert for

, den

Ansvarlig redaktør, Daniel DeNiazi vil legge frem betalingsmur i sakslisten i oktober. Foto: Mohanned Ali

Målet er å få innført en betalingsmur til en rimelig pris fra november 2022.

– Foreløpig er det mange momenter og kontrakter som ikke er på plass, men vi ser at det kan være en fordel for avisen og det fremtidige arbeidet for å kunne utvide journalistikken, sier DeNiazi.

Han har sammen med sin medeier vært enig om at det er for tidlig, og at en slik betalingsordning kan være på plass senest sommeren 2023.

– Med de høye besøkstallene vi har hatt siden oppstart i januar i år, ser vi at leserne krever mer fra oss, både i innhold og kapasitet til å håndtere sakene fortløpende. Det er for tidlig for at vi skal kunne ta en slik drastisk vending, men målet er å få det innført i slutten av 2022.

Tidligere sa DeNiazi til Journalisten.no at han vil ha nettavisen stasjonert i Trondheim.

– Planen vår er å kunne få Extraavisen stasjonert i Trondheim og deretter få flere avdelinger rundt om i landet. Dette vil nok ta noen år, og vi har lagt frem en målrettet plan om at innen 2025 skal alle momenter være på plass.

Dermed har han også vært i dialog med medeieren og en rekke andre utviklere, hvor han vil foreta et utviklingsmøte om planene med styret senest i oktober.

DeNiazi skal tidligere ha prøvd å fått et møte med lokale næringsutviklere i Sveio og i Haugesund kommune. Foreløpig er det ikke vist noe interesse fra deres side rundt planene.

Lik Extraavisen.no på Facebook!

Del videre:
  •  
  •  
  •