Kultur/sport

Bygdekoret åpner minneboka

I over 75 år har Nittedal Bygdekor gledet sine sambygdinger med sangglede. Nå er de klare for en reise i pophistorien.

Nittedal Bygdekor er et blanda kor med sangglade mennesker i alle aldre. Blant de sangglade finner man hele spekteret fra en fungerende ordfører til aktive pensjonister. Felles for dem alle er å samles rundt sangen og formidle sangglede,

Koret forbindes nok av de fleste med de årlige julekonsertene. For mange blir det ikke jul før bygdekoret har spredt julestemning i kulturhuset. Men de siste årene har de også skapt en fin tradisjon ved å synge våren og sommeren inn med en konsert . På denne vårkonserten veksler de mellom å fremføre klassiske verk og mer showpregede konserter annethvert år. I 2023 er det igjen tid for populærmusikk.
Arbeidstittelen denne gang er «As Time Goes By – En reise i pophistorien». Det blir musikk av Beatles, Prince, Abba, Sting, Aha og Jahn Teigen – for å nevne noen. Programmet framføres av fullt kor, vokalgrupper og solister som til sammen tar publikum med på en reise gjennom populærmusikken de siste tiårene. Så her ligger alt til rette for både mimring og allsang.
Guide på denne musikalske reisen, er Bygdekorets faste dirigent, Anna Kargaltseva Sandvik. Med seg har hun fullt band med pianist og bandleder Kristin Brynjulvsrud i spissen.

Billetter selges via Flammen. Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og møte opp.