Kultur/sport

Bygdekoret inviterer julen inn i år også

Tradisjonen tro inviterer Nittedal Bygdekor også i år julen inn. Koret byr på kjente og ukjente julesanger i en atmosfære kjemisk fri for julestress.

Det er blitt en fin juletradsisjon dette at Nittedal Bygdekor sånn midt i julestresset, arrangerer en julekonsert i Flammen. For mange her i bygda er det en fin innledning til den siste juleinnspurten, det å ta seg en tur i Flammen og høre bygdekoret synge julen inn.

Her inviteres det til en god time fri for julestress, men med julestemning, julevarme og juleglede. Her fremfører koret, under sin nye dirigent Lene Rudbæk, , et knippe kjente og ukjente julesanger for både store og små.
Julestemning 2023 har Nittedal Bygdekor, som de siste årene, lagt til hjembygda og Kulturverket Flammen. Her vil de cirka 70 koristene, samt noen solister, dele noen av de aller fineste julesangene de vet om med publikum i Storsalen.

Med seg har koret gode musikalske medspillere på denne konserten, og de lover et variert repertoar med alt fra de mer tradisjonelle, nordiske julesangene til overraskelser fra andre deler av verden.

Så her er det bare å reservere tirsdag 12. desember fra klokken 19:00.