Nyheter

extraavisen slås sammen med Extraavisen

Extraavisen ble lagt ned i oktober i fjor. Men nå får avisen nytt liv. Eier og eneveldig redaktør av extraavisen har nå overtatt Extraavisen og sikrer den dermed nytt liv.

Extraavisen ble grunnlagt av Daniel DeNiazi i 2021. Men å drive nettavis uten store konsern i ryggen er ikke lett. Det fikk også DeNiazi erfare.

Etter to års drift ble det for tøft økonomisk, og han la ned avisa. Men avisa må ha satt spor etter seg. Ihvertfall hos en av de som var innom avisa en periode som journalist.

Atle Skift, som i mange år, riktignok litt av og på, har drevet extraavisen, er en av dem som har jobbet i Extraavisen.
Da han fikk høre at DeNiazi ville legge ned avisa, tok han kontakt for å overta. Etter litt frem og tilbake, ble en avtale inngått tidligere denne uken – en avtale som begge parter er fornøyd med.

I en pressemelding sier Niazi at føler han overlater avisen til en trygg arvtaker. Han legger til:

Daniel DeNiazi
Foto: Janicke Vestrheim Sørensen

– Journalistikken har aldri vært så viktig som nå. Jeg har troen på at Extraavisen kommer til å skape et engasjerende liv i mange saker.
Denne avtalen innebærer at Atle overtar både navn og domenet extraavisen.no

extraavisen forsvinner

Avtalen som er inngått innebærer også at extraavisen blir en del av Extraavisen. Hvordan dette skjer rent praktisk er ikke avklart ennå. Den nøyaktige datoen for når Extraavisen igjen blir å lese på nettet er ennå ikke avklart. Dette vil bli høytidelig annonsert på avisens facebookside.

Men det som er klart, er at extraavisen forsvinner. Leserne vil merke at oppdateringen av vår nettutgave vil bli sjeldnere. Så snart den nye nettutgaven av Extraavisen er klar, vil extraavisen være historie. Det samme vil da også facebooksidene til denne avisen være.