Transport

Familierabatt med Vy i sommer

I fjor lanserte Vy familierabatt på Østlandet for første gang og i år gjentar de suksessen.

Fos oss som liker å reise med tog, ja faktisk foretrekker det fremfor andre transportmidler, har vi nå fått enda en grunn. Vy tilbyr også i år familierabatt for togreisende på Østlandet.

– Familierabatten er en gylden anledning til å reise rimelig og miljøvennlig til destinasjoner som Oslo, Tønsberg, Lillehammer, Moss og til og med Gøteborg, sier Siv Egger Westin, kommunikasjonssjef i Vy Tog.

Familierabatten er en kampanje som gjelder fra 13. juni og ut august 2024. Én voksen kan ta med seg to barn gratis lørdager og søndager, på alle Vy sine regiontog på Østlandet. Familierabatten gjelder også på Vys tog til Gøteborg.

– Det er allerede mange gode grunner til å velge toget, og med familierabatten gir vi enda flere muligheten til å velge denne reisemåten i sommer, sier Westin.

Når du kjøper billett for én voksen og barn, blir barnebilletten(e) automatisk lagt inn til 0 kroner. Det er ikke mulig å booke sete sete i kombinasjon med familierabatt. Har du periodebillett, kan også ta med to barn gratis så lenge de har en gyldig periodebillett når og der de skal reise. Det er det ikke behov for å kjøpe egen billett til barna.

Barn mellom 0 og 5 år reiser gratis alle dager, uavhengig av denne kampanjen.