Nyheter

Får ingen til å drive kiosk

Det er vanskelig å få noen til å drive kiosk på Mosententeret – ihvertfall hvis vi skal tro senterlederen.

Etter at Snask måtte legge ned kioskdriften på Mosenteret ved nyttår 2019, har mange gitt uttrykk for at de savner en kiosk på Mosenteret.

Senteret har etter hvert fått et rikholdig utvalg av butikker. Her får du kjøpt det meste, fra matvarer til polets varer. Trenger du lesestoff eller leker til barna har Norlis bokhandel et bredt utvalg, sportstutstyr og klær får du kjøpt. Både ting og tang til mobiltelefonen får du kjøpt på senteret, til og med blomster til pynt og kos får du kjøpt på nærsenteret nede på Mo. Til og med middag eller duggfriske forfriskninger kan du få kjøpt.

Men å få kjøpt mer typiske kioskvarer er det verre med.

Da Snask måtte legge ned kiosken sin på Mo som følge av ombyggingen av Mosenteret, forsvant også tilbudet om Norsk Tipping, Rikstoto-direkte, Western Union og salg av diverse blader, frimerker, Ruter-billetter og telekort.

Mange lesere har henvendt seg til extraavisen og etterlyst nettopp en kiosk på Mosenteret. extraavisen tok derfor kontakt med senterleder Lene Eriksen hvor vi etterlyste et kiosktilbud.

På spørsmål fra extraavisen opplyser Eriksen at det ikke står på Mosenteret når det gjelder et kiosktilbud.

– Vi savner også en kiosk på senteret, men vi får ingen henvendelser fra noen som ønsker å drive eller starte en kiosk. Vi har egnete lokaler for en slik virksomhet, men ingen er interessert. Tidligere har vi vært i kontakt med en kjede, men de var dessverre ikke interessert. Så hvis noen i Nittedal kjenner noen som vil starte kiosk, eller selv er interessert i å drive, ja så er det bare å ta kontakt.

Så kanskje vi om ikke så alt for lang tid får tilbake en kiosk på senteret?