NæringslivNyheter

Går du med en gründer i magen?

Nå har du sjansen til å treffe andre gründere når Nittedal Næringsforening inviterer til «gründerfrokost» på Krutt.

Gründere er en viktig del av næringslivet i Nittedal, og fellesskap er svært viktig for å lykkes. I samarbeid med Etablerertjenesten på Nedre Romerike inviterer Nittedal Næringsforening alle som er interesserte i temaet til en inspirerende morgen på Krutt Gastropub. Tidspunktet er 19. oktober fra kl. 08:30 til 10:00.

Målgruppen for arrangementet er deg som vil starte selskap, nylig har startet, deg som skal hente penger fra investorer, du som vil samarbeide med andre lokale oppstartsbedrifter, deg som vil investere i lokale gründerideer, politikere, kommuneansatte og deg som vil bidra til at andre lykkes med sin idè – en bred målgruppe med andre ord!

På arrangementet vil det holdes flere innlegg, hvor vi blant annet skal snakke om sentrumsutvikling, politisk tilrettelegging, finansieringsordninger med mer.
Frokosten er en perfekt anledning for nettverksbygging og læring, som vi håper skal bidra til at flere gründere etablerer seg og lykkes i Nittedal.

Så her er det bare å melde sin interesse ved å kontakte næringsforeningen. Arrangementet er gratis, og åpent for alle. Det serveres frokost.