Nyheter

Kollektivtrafikken torsdag morgen 18. januar

Det tunge snøfallet har gitt seg for denne gang, men det er enkelte innstilte avganger og forsinkelser i morgentrafikken også i dag.

Alle som skal ut og reise anbefales å beregne god tid og følge med på oppdatert reiseinformasjon i Ruter-appen og på ruter.no.

De fleste T-baner og trikker går som planlagt med noen unntak. T-banens linje 1 er innstilt mellom Stortinget og Holmenkollen pga. vanskelige kjøreforhold. Det blir kjørt buss mellom Majorstuen og Holmenkollen, og maxi taxi mellom Holmenkollen og Frognerseteren. Det er enkelte innstilte avganger i løpet av dagen på trikkens linjer 11, 12, 13 og 19, dette skyldes vognmangel.

Snø, glatt føre og vanskelige kjøreforhold

Flere busslinjer er berørt av forsinkelser og noen linjer er innstilt på morgenen, dette skyldes redusert kapasitet og snø, glatt føre og vanskelige kjøreforhold i enkelte områder.
– Alle som skal ut å reise anbefales å beregne god tid og følge med på oppdatert reiseinformasjon i Ruter-appen og på ruter.no, sier kommunikasjonssjef Cathrine Myhren-Haugen.

Når det gjelder Gjøvikbanen, er siste oppdatering fra BaneNOR at skal trafikken på Gjøvikbanen skal gå som normalt. Men de reisende blir oppfordret om å følge med i Vy-appen for oppdateringer.