Nyheter

Da var det slutt for Krutt!

Da Krutt annonserte de legger ned driften, ble 30. desember satt som sluttdato. Men nå viser det seg at puben blir nødt til å stenge tidligere enn planlagt.

Det er mange i Nittedal som har gitt uttrykk for at de vil savne puben nede på Mosenteret. De siste dagene har de i ulike fora på Facebook blitt lagt ut mange kommentarer om hvor trist det er at puben legger ned. Men som de ansvarlige i selskapet bak puben, Wedit AS, har sagt, så hjelper det ikke med lykkeønskninger og meldinger om at stedet blir savnet. Folk må også bruke stedet.

De siste dagene kan det virke som folk her i bygda har skjønt hva de de mister. I tiden som er gått siden puben meldte oppbud, har antallet besøkende vært over all forventning. Så stort har besøket vært de siste dagene at puben rett og slett er i ferd med å gå tom for både «vått og tørt», hvilket betyr tomme ølfat og tomt for varer på kjøkkenet.

Av denne grunn annonserte puben på sin facebookside mandag at de stenger puben når den annonserte konserten med Teigen-tributen «En Dags Pause» er slutt, så stenger også Krutt for godt.

Basert på fjoråret

Så hvodan kan dette skje? Riktignok er det annonsert at stedet stenger 30. desember. Men hvorfor må de stenge før datoen som er annonsert?

Forklaringen er så enkel som de skriver på facebook. Der heter det at da de bestilte varer til romjula så gikk de ut i fra forhåndsbookinger og forventet besøk. De siste dagene har omsetningen vært over all forventing og de går snart tom for både vått og tørt.

Hva den plutselige økningen skyldes, kan nok ha mange årsaker. Kanskje har folk her i bygda skjønt hva de er i ferd med å miste, og håper at de ved å bruke stedet kan redde det?

Ikke vet vi. Men nå er det altså slutt. Stand up-showet som var annonsert til torsdag er dermed avlyst.