Nyheter

Må stenge av vannet

Nittedal kommune meldte tidligere i dag at de må stenge av vanntilførselen på Bjertnes. Dette som følge av et rørbrudd i området.

Det var nok flere av beboerne i Bjertnes-området som satte formiddagskaffen fast i halsen da de fikk melding fra kommunen om at man var nødt til å stenge av vannet i området etter et brudd på vannledningen i området. Bruddet skjedde i Bjertnesveien ved husnummer 1b og 1c.

» For å reparere vannledningen, må vi stenge av vannet. i anbefaler at dere tapper litt vann til eget forbruk før avstengning. Vi sender ut ny melding når vi stenger vannet», het det i meldingen.

Videre het det i meldingen at beboerne i området ble anbefalt å stenge innvendig stoppekran for å redusere luft og brunt vann når vannet kommer tilbake.

For å komme til stedet der bruddet har skjedd, blir veien i området avstengt og gravd opp.

Skulle du ha behov for vann i den perioden vannet er avstengt, deles det ut vannposer. Disse kan hentes i krysset ved Nedre Bjertnes, Øvre Bjertnes og Bjertnesveien.

Det er ikke opplyst hvor lang tid det vil ta før vannet er tilbake i området, men det vil bli sendt ut ny melding når vannet er tilbake i kraner og rør.