Kultur/sport

Marte Eberson kommer til Flammen

Torsdag 15. februar er det klart for konsert med Marte Eberson i kulturhuset Flammen. Her burde alt ligge til rette for en uforglemmelig konsert, så nå er det bare for publikum å kjenne sin besøkelsestid.

Når Hakadalsjenta Marte Eberson torsdag 15, februar kommer til Flammen, er det en artist som kommer hjem.

Marte Eberson er kjent som både sanger og keyboardist og som en aktiv og erfaren musiker. Hun har en lang CV innenfor mange sjangere, og har mottatt en rekke anerkjennelser og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som fikk strålende anmeldelser. Hun har også gitt ut to album i prosjektet “Eberson”, som er et samarbeid med hennes far, den kjente jazz/rock/prog-gitaristen Jon Eberson.

Marte vant to Spellemannpriser for beste popgruppe i 2014 og 2016 med Highasakite. Hun har også hatt suksess med indiebandet LÖV, som fikk mye radiospilling med sin gjenkjennelige skandinaviske pop.

Marte slapp sitt etterlengtede soloalbum i oktober, og albumet fikk veldig bra mottakelse. «Marte Eberson har vært med å prege mangt og mye på den øverste hylla i norsk musikkliv det siste tiåret. Med «Free» forteller hun oss tydeligere og bedre hvem hun er enn noen gang.», skrev Nettavisen som trillet en femmer på terningen.

Albumet «Free« handler om frihet på mange måter, og viser Marte Eberson sin særegne stemme som artist når hun står fritt til å lage musikk fri for begrensninger.