Kultur/sport

Marte Eberson slipper siste singel før albumslipp

Hakadalsjenta Marte Eberson slipper denne helga sin nyeste singel, den siste før hun neste måned slipper sitt soloalbum.

Det siste året har Marte Eberson servert en rekke varierte låter av høyeste kvalitet og utmerket seg med sine solo-utgivelser. I dag er siste singel fra kommende solo-album ute, låta «Can´t Get Enough». Med denne legger Eberson til enda en ny retning i hennes allerede varierte og unike musikalske univers, med en sang som flørter med bedroom-pop og RnB. «Can´t Get Enough» leker med lo-fi beats i et deilig RnB preget musikalske landskap, og med et tydelig nikk til jazz med en fantastisk synth-solo. Eberson viser igjen musikalsk bredde og en ny retning i sitt spennende kreative sinn.

Marte Eberson har et bredt spekter som både musiker og artist. Hun har gjort inntrykk i mange sjangere, med en lang CV og en rekke annerkjennelser og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som ble mottatt av strålende anmeldelser.

Den 6.oktober kommer hennes nye etterlengtede solo-album «Free». Her gir hun lytteren alt fra dansbare perler og smooth west-coast pop, til sårbare og storslåtte ballader. 

Eberson er kjent som både sanger og keyboardist, med et bredt spekter som musiker og artist. Hun har en lang CV innenfor mange sjangere, og har mottatt en rekke anerkjennelse og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som ble mottatt av strålende anmeldelser.