Kultur/sport

Med mye på hjertet, både musikalsk og tekstlig

Foto: Guro Sommer
«Alle dine beste dager» er tredje smakebit fra det kommende albumet og ble sluppet fredag 3. mai! Tematisk spinnes det videre på voksenlivets utfordringer med humor, varme, melankoli og noen flere erfaringer under beltet.

Bli med Klossmajor på en melankolsk tur på klubben, pakket inn nydelig, nyansert trestemt vokal.

«Alle dine beste dager» handler om å tro på at dine beste dager er foran deg. Det er ikke alltid lett å finne roen, så dette er en pepp for de gangene den ikke kommer av seg selv. Pakket inn i vårt mest klubbete uttrykk enda, er dette en av våre favoritter fra det kommende albumet – Klossmajor

Klossmajor har høstet gode kritikker på albumene «Ordner seg for snille jenter» og «Alt jeg ikke har» og opparbeider stadig sin plass som en musikalsk følgesvenn både innspilt og live!

De tre vokalistene Karoline Karlsen, Dorothea, Økland og Maja Sørbø veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. De har med seg et stødig band og medprodusenter (Håvard Ersland, Martin Morland, Sander Eriksen Nordahl, Olav Abildgaard) som sørger for at digge korder møter spenstig bass og trommer. Låtskriver er Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og relasjoner fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret og hjertet i lang tid etterpå..

Følg Extraavisen på facebook!