Kultur/sport

Opplev Danseverkets elevforestilling

Velkommen til Danseverkets årlige elevforestilling i desember. På scenen står alle Danseverkets elever fra 5. klasse og oppover. I denne forestillingen vil publikum få oppleve ulike koreografier og dansestiler rundt en felles tematikk, og masse danseglede!

Danseverket har i mange år hatt en todelt forestilling, der kompaniene har hatt akt 1 og alle andre danseparti har hatt akt 2. I år prøver vi oss på en ny forkortet kompanidel som vil gi mer rom i danseforestillingen.

I tillegg har får man tre forestillinger som gjør at danserne satser på at enda flere skal få oppleve dansemagi fra scenen.

Høstens elevforestilling har temaet «Vintertid».
I starten møter publikum barnekompaniet, juniorkompaniet og ungdomskompani 1, som setter stemningen med et lite danseeventyr om Selma. Her kan du som publikum oppleve en magisk julefortelling inspirert av «Snøfall». Denne delen av forestillingen er koreografert av Anne Bratteberg og Line Joten i samarbeid med danserne på barne-, junior- og ungdoms-kompaniet 1.

Temaer som samhold, vennskap, mørke makter og en snøkule med magi, er noe av det du kan oppleve i denne tolv minutter lange delen av forestillingen.

Deretter skaper resten av dansepartiene danseuttrykk og leverer morsomme koreografier som er inspirert av snø, vinteraktiviteter, vinterstemning, nordlys og julefest!

Danseverkets forestillinger er en viktig arena for samhold, mestring og danseglede for alle involverte, både på scenen og i salen! På scenen står elever fra femte klasse og opp til voksen alder, i dansestiler som street, ballett, jazz, samtidsdans og musikaldans.

Gled deg til tre forestillinger fylt med ivrige dansere som er klare til å vise dere sine magiske uttrykk, julestemning, humor og masse danseglede.

Forestillingen spilles i Flammen lørdag 2. desember og søndag 3. desember. Lørdag er det en forestilling klokken 17:00. På søndag er det to forestillinger, henholdsvis klokken 13:00 og klokken 17:00. Biletter kjøpes i Flammen,