Nyheter

Svak nedgang for polet på Mo

Nå foreligger tallene for Vinmonopolet i det forgangne år. Tallene viser en liten nedgang for polutsalget på Mo. Men fremdeles ligger utsalget høyt oppe på listen hva angår omsetning.

Vinmonopolet slapp nylig tallene for fjorårets omsetning fordelt på det enkelte utsalgssted. Denne oversikten viser at vårt lokale polututsalg nede på Mosenteret, ifjor solgte 284.218 liter alkohol. Dette er en nedgang 9,019 liter, eller 3 prosent, i forhold til årets før.

Det må sies at utsalget nede på Mo ikke er alene om å oppleve nedgang i salget. Av Vinmonopolets 18 utsalg på Romerike, er det bare tre som ikke har nedgang i salget. I tillegg kommer utsalget i Fjerdingby, men det var nytt i fjor og følgelig uten sammenliknbare tall fra tidligere år.

Selv om fjoråret viste en liten nedgang, ligger omsetningen på Mo-utsalget fremdeles helt i toppen av tallene for Romerike. Faktisk er vårt lokale polutsalg det sjuende største på Romerike omsetningsmessig. Vi er bare slått av utsalg som har tilhold på større kjøpesentra som Strømmen storsenter, Triaden, Jessheim stortsenter eller liknende.