Nyheter

Tenåringer pågrepet etter trafikkulykke

Vegtrafikksentralen meldte ved 17:30-tiden om en trafikkulykke mellom Rotnes og Åneby. Personer skal ha blitt observert løpende fra ulykkesstedet.

Brannvesenet mottok klokken 17:14 i dag melding om en trafikkulykke mellom Rotnes og Åneby. Det skal være to biler involvert i ulykken.

Ifølge Romerikes Blad skal to mindreårige ha blitt kjørt til legevakta for sjekk. Ifølge avisen skal de fremstå som lettere skadet.

Det opplyses ellers at noen av de involverte skal ha løp fra ulykkesstedet, men kom litt over klokken 18 tilbake til stedet. Politiet opplyste senere at de har kontroll på tre personer, hvorav to er mindreårige, som trolig satt i den ene bilen.

Meldt stjålet

Det fremsto som litt underlig at flere av de involverte stakk av fra ulykkesstedet. Men ved nærmere sjekk viste det seg at dette hadde sin naturlige forklaring.

Bilen de tre satt i var blitt meldt stjålet i Oslo tidligere på søndag. De tre ble derfor pågrepet og tatt med til Lillestrøm politistasjon. I og med at noen av de pågrepne er mindreårige, er barnevernet varslet.

Det er forøvrig ikke kjent, men ikke usannsynlig, de to mindreårige som ble sendt til sjekk på legevakta, er to av de tre som nå er pågrepet av politiet etter ulykken.