Nyheter

Fortsatt uten vann – har oppdaget ny vannlekkasje ved Bjertnes

Vannlekkasjene i området ved Bjertnesveien og Øvre og Nedre Bjertnes ser ut til å være uten ende. Nå er en ny lekkasje oppdaget i Bjertnesveien.

Tirsdag formiddag melder Nittedal kommune på sin hjemmeside at det er oppdaget en ny vannlekkasje ved Bjertnes. Den private stikkledningen til Bjertnesveien 7 er også ødelagt.

Arbeidene med å grave og reparere vannledningen til Bjertnesveien 5 er i gang. Nittedal kommune forventer at arbeidene ved Bjertnesveien 5 er ferdig sent tirsdag kveld. Når det gjelder vannledningen til Bjertnesveien 7, så planlegges det å reparere den onsdag.

Det opplyses ellers at Bjertnesveien 5 fortsatt ikke har vann. Det opplyses at vannet er tilbake sent tirsdag kveld/natt til onsdag. Det sendes melding når vannet er tilbake. Det blir kokevarsel når vannet kommer tilbake.

Bjertnesveien 7 vil miste vannet når arbeidene pågår onsdag 7.2. Det sendes ut melding når vannet blir borte og når vannet kommer tilbake. Når vannet kommer tilbake, blir det sendt kokevarsel på SMS.

Det opplyses at det blir delt ut vannposer til de som ikke har vann.

Oppdatert oversiktskart ser du nedenfor.

Områdene markert med svart farge viser hvor det skal graves tirsdag 6.2. og onsdag 7.2. Veien er stengt når det graves.

Bjertnesveien 5, markert med gul farge, har ikke vann tirsdag 6.2.

Bjertnesveien 7, markert med blå farge, mister vannet onsdag 7.2.

Boliger som ligger i blått, grønt og rødt område, har fortsatt kokevarsel. Det er kokevarsel frem til kommunen sender ny melding.

Les også

Må fortsatt koke vannet

Må stenge av vannet