KrimTumyrhaugendrapet

Håper å få gjennomført avhør i løpet av uka

Den siktede etter drapet i Tumyrveien er ennå ikke blitt avhørt av politiet. Hans forsvarer sier de håper helsetilstanden bedrer seg så avhør kan gjennomføres i løpet av uka.

Den siktede i drapssaken fra Tumyrhaugen har ennå ikke latt seg avhøre. Ifølge påtaleansvarlig Camilla Ek Sørensen har man forsøkt å få til avhør av den siktede.

Ifølge mannen forsvarer, Morten Andreassen hos Eldens advokatfirma, er ikke hans klient i stand til å la seg avhøre av helsemessige årsaker. Andreassen understreker at hans klient er villig til å la seg avhøre så snart hans helse er bedre.

Det er ellers opplyst fra politiet at avdøde ble obdusert mandag, uten at de ønsker å gi ytterligere detaljer fra obduksjonen. Men påtaleansvarlig Ek Sørensen bekrefter at de har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport.

Rolig strøk

Gjennom helgen har det vært gjennomført vitneavhør. Etterforskerne har også startet gjennomgang av elektroniske beslag, og gjennomgang og sikring av kriminaltekniske spor.

Området der drapshandlingen skjedde er ellers et relativt rolig område. Naboer extraavisen har snakket med, har fortalt at politiet en del ganger har vært på besøk hos de involverte. Men hovedinntrykket er at det er et rolig område.

Det er også vanskelig å peke på noe bestemt motiv for ugjerningen. I og med at den siktede ikke har latt seg avhøre, er det heller ikke her kommet frem noe om eventuelt motiv.

Les mer

Siktede tidligere dømt for vold mot eks-kjæreste

Varetektsfengslet i fire uker

Kvinne i 50-årene drept på Tumyrhaugen