Næringsliv

Stor interesse for næringslivets dag

Torsdag arrangerer Nittedal Næringsforening «Næringslivets dag» i Nittedal. Mer enn ett hundre bedrifter og enkeltpersoner er hittil påmeldt.

Det er et variert og spennende program næringsforeningen har fått til når de arrangerer Arrangementet avsluttes «Næringslivets dag» i Flammen på torsdag.

Årets arrangement har som tema «Fremtidens Næringsliv i Nittedal».

Vil man lære litt om «Sirkulær økonomi og grønn konkurransekraft«, er et foredrag av Tina Wågønes å anbefale.

For de som vil få kunnskap om hvordan lykkes med samarbeid mellom næringslivet og kommunen vil et foredrag av en representant fra Asker kommune nok være interessant.

Men størst interesse knytter det seg nok til den politisk debatten om «sentrumsutviklingen og veien videre». Denne debatten ledes av Jan Fossen.

Arrangemenet avsluttes med et foredrag fra samfunnsøkonomen Harald Magnus Andreassen om økonomi og markeder i urolige tider.

I tillegg til det som er nevnt over, vil det både bli utdeling av plaketter for «Miljøfyrtårn» og en presentasjon av den nye kommunedirektøren Adelheid Buschmann Kristiansen.

Så her en det noe for en hver smak. En rekke lokale bedrifter og ulike offentlige etater vil ha stands. Så her kan man mingle og knytte kontaker – og i tillegg få med seg interessante foredrag. Det finnes verre steder å tilbringe en torsdag.